Heeft u een flash plugin? Bezoek dan de flashversie van deze website voor nog net iets meer informatie.
 
 

Achtergrondfoto: © Peter Keller
 
1985 - 2004
"Wat is dat?" vraag ik op mijn zesde, als de buurvrouw van mijn oma zegt dat ik vast actrice word. Op mijn zestiende speel ik Papageno in de schoolmusicalversie van de Toverfluit.
 
2004 - 2008
Ik ben gefascineerd door jonge, Duitse toneelschrijvers. Met hechtingen in mijn kin speel ik mijn eerste voorstelling op de Toneelacademie van Maastricht. Aan het einde van mijn studie schrijf ik een kort toneelstuk en zit na de première huilend in de trein, omdat Maria Goos het mooi vond.
 
2008 - 2012
"Ik schrijf een boek," antwoord ik als iemand me vraagt hoe ik mijn dagen vul. Eigenlijk verkoop ik boeken in een mooie Amstelveense boekwinkel, maar dat klinkt toch minder imponerend. Met theater ben ik even klaar. Voor een maand vertrek ik naar een koeiendorp in Zwitserland, waar ik verliefd word op een goochelaar en blijf hangen. Ik begin te schrijven en in augustus 2012 ligt er een stapel van mijn boek in de Amsterdamse boekhandel Athenaeum. Ik schrik me een ongeluk en ren de winkel weer uit.
 
Nu
Ik werk aan mijn tweede roman. Daarnaast treed ik af en toe op in goochelshows en schrijf ik korte verhalen en toneelteksten. Ik woon afwisselend in Amstelveen en Zwitserland.

Email Facebook Twitter Linked-In RSS       KvK-nummer 57009538       |       fotografie © ruud pos       |       webdesign © shira keller       |       laatst aangepast op 14 jul 2014